Mai multe despre ECO TONER

ECO TONER este o companie specializata in echipamente, accesorii si consumabile pentru dotarea birourilor dvs.


Dorinţele clienţilor noştri sunt centrul de interes al afacerii noastre. Prin clienţi, înţelegem atât consumatorii finali. Pentru a satisface nevoile tuturor grupurilor ţintă, ne bazăm pe calitatea superioară a produselor noastre, pe un service competent, dar mai ales pe relaţia puternică de parteneriat cu distribuitorii nostri.

Axarea activitatii pe satisfacerea clientului constituie cea mai buna promovare pentru solutiile si echipamentele furnizate de ASTON si distribuitorii sai. Parteneriatul rezultat va fi solid si mai usor de prelungit, partenerii vor fi mai deschisi in a sprijini, a contribui la consolidarea relatiei, reusind treptat a converti clientii ocazionali in clienti permanenti.


Contacteaza-ne

In ultimii ani, pe langa cercetarea si dezvoltarea domeniului echipamentelor de birou, aspectele sociale precum conservarea energiei si protectia mediului au devenit preocupari majore ale companiei ASTON abordand dinamic aceste aspecte. Pe langa asigurarea unui mediu ambiant confortabil, compania conduce campanii de cercetare si dezvoltare, pentru a oferi produse care respecta noile restrictii, recuperarea energiei si sistemele de utilizare a caldurii.


Produsele ECO TONER au fost proiectate avand in vedere trei obiective majore: simplitatea utilizarii, economia de energie si respectarea mediului ambiant. Pentru aceasta, aparatele ECO TONER sunt prevazute cu urmatoarele functii: mod de ventilare usoara, functie de preincalzire in modul de incalzire, functionare la putere marita. Tot in spiritul obiectivelor majore ale produselor ECO TONER se afla asigurarea unui consum redus de energie si un domeniu mai larg de functionare, si au fost proiectate pentru a functiona intr-un mod care nu ataca stratul de ozon.


100%

Clienti multumiti

Dorinţele clienţilor noştri sunt centrul de interes al afacerii noastre.

3%

Trei OBIECTIVE majore

simplitatea utilizarii, economia de energie si respectarea mediului ambiant.